Konfirmation 2025
Forretter
Vælg imellem:
Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.
Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.
Lavvarmet laks med aspargescrudites, creme double, ørredrogn og sprøde rugflager.
Hovedretsbuffet:
Rosastegt okse stegt med timian og hvidløg.
Kylling fra hopballemøle stegt med panchetta og salvie.
Timiansauce
Nye kartofler vendt med smør, citron og løvstikke.
Spæde gulerødder, med Harissa, kikærter og feta.
Pocherede hvide asparges med brunet smør og hasselnødder.
Forårssalat med radiser, nye løg, hytteost og estragon.
Desserter
Vælg imellem:
Gateau marcel med vaniljeis, karamel og nøddekrokant.
Mazarinkage med krystalliseret chokolade og rabarbersorbet.
Panna cotta med bær og hvid chokolade.
Pris for forret, hovedretsbuffet og dessert. 450,-