Menu

A la carte

Wienerschnitzel 215,-

Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.

 

Stjerneskud 175,-

Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.

 

Pariserbøf 165,-

Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.

Serveres rosastegt, medmindre andet ønskes

Dessert og sødt

Rabarbertrifli 75,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum. 

Sødt til kaffen 45,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg 

Creme brülée 85 ,-
med rabarbersorbet.

Fidus 75,-
Camembert frites med solbærmarmelade. 


Smørrebrød

Solbærsild 75,-

Mormors solbærsild med peberrodscreme, skovsyre og rødløg


Karrysild 75,-

Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg, tomat og karse

Dyrlægens natmad  80,-
Med morfars leverpostej, saltkød, sky, rå løg og karse

Kartoffelmad 75,-
Med mayonnaise, tomater, purløg, ristede løg og sprød bacon

Morfars leverpostej 90,-
Med stegte svampe, bacon og rødbeder. Serveret med hvidt brød

Fiskefilet 115,-
Med grov remoulade, agurkesalat og ærteskud

Rejemad  125,-
Med grønne asparges, mayonnaise, dild og citron 

Tatar 115,-
Friskhakket oksekød med rå løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme

Ostemad 75,-
Med Comté, rabarberkompot, hasselnødder og skovsyre serveret med smørristet rugbrød

Hønsesalat 115,-
på smørristet brød, med sprød bacon, sennepskorn, tomat og ananas. 

Længe leve Kongen 185,-
saltet krondyr med stegt foie gras og madeiragele. serveret på rugbrød smurt med fedt. 

Aften

Forretter

Rejecocktail 105,-
Med håndpillede rejer, asparges, tomat, Thousand Island dressing og rogn

Blinis   105,- 

med Koldrøget laks, purløg, creme fraiche og citron


Ravioli 135 ,-
Med fyld af jomfruhummer i pikant sauce lavet på skallerne. 


Hovedretter

Wienerschnitzel 215,-

Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.

Lammefilet 225,-

med kartoffelkroketter, ramsløg og kalvesauce.  

Stjerneskud 175,-

Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.

Flæsk 185,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.

Dessert og sødt

Creme brülée 85 ,-
med rabarbersorbet.

Sødt til kaffen 45,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.

Rabarbertrifli 75,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum. 

Fidus 75,- 

friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj. 


Aprilmenu


Blinis


Lammefilet 


Creme brülée


Pris 350,-
Tilkøb vinmenu, 3 glas, 275,- 







Eventuelle allergener kan oplyses af personalet