Menu
A la carte
Wienerschnitzel 215,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 175,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Pariserbøf 165,-
Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.
Serveres rosastegt, medmindre andet ønskes
Dessert og sødt
Rabarbertrifli 75,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Sødt til kaffen 45,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg
Creme brülée 85 ,-
med rabarbersorbet.
Fidus 75,-
Camembert frites med solbærmarmelade.
Smørrebrød
Solbærsild 75,-
Mormors solbærsild med peberrodscreme, skovsyre og rødløg
Karrysild 75,-
Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg, tomat og karse
Dyrlægens natmad 80,-
Med morfars leverpostej, saltkød, sky, rå løg og karse
Kartoffelmad 75,-
Med mayonnaise, tomater, purløg, ristede løg og sprød bacon
Morfars leverpostej 90,-
Med stegte svampe, bacon og rødbeder. Serveret med hvidt brød
Fiskefilet 115,-
Med grov remoulade, agurkesalat og ærteskud
Rejemad 125,-
Med grønne asparges, mayonnaise, dild og citron
Tatar 115,-
Friskhakket oksekød med rå løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme
Ostemad 75,-
Med Comté, rabarberkompot, hasselnødder og skovsyre serveret med smørristet rugbrød
Hønsesalat 115,-
på smørristet brød, med sprød bacon, sennepskorn, tomat og ananas.
Længe leve Kongen 185,-
saltet krondyr med stegt foie gras og madeiragele. serveret på rugbrød smurt med fedt.
Aften
Forretter
Rejecocktail 105,-
Med håndpillede rejer, asparges, tomat, Thousand Island dressing og rogn
Blinis 105,-
med Koldrøget laks, purløg, creme fraiche og citron
Ravioli 135 ,-
Med fyld af jomfruhummer i pikant sauce lavet på skallerne.
Hovedretter
Wienerschnitzel 215,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Lammefilet 225,-
med kartoffelkroketter, ramsløg og kalvesauce.
Stjerneskud 175,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Flæsk 185,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.
Dessert og sødt
Creme brülée 85 ,-
med rabarbersorbet.
Sødt til kaffen 45,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Rabarbertrifli 75,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Fidus 75,-
friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj.
Aprilmenu
Blinis
Lammefilet
Creme brülée
Pris 350,-
Tilkøb vinmenu, 3 glas, 275,-