Julefrokost?
A la carte
Wienerschnitzel 235,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 225,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Pariserbøf 215,-
Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.
Serveres rosastegt, medmindre andet ønskes
Dessert og ost
Rabarbertrifli 95,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Pandekager 85 ,-
Med vaniljeis og chokoladesovs
Fidus 115,-
Camembert frites med solbærmarmelade.
Gammel ost 95,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 95,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.
Smørrebrød
Solbærsild 80,-
Mormors solbærsild med peberrodscreme, skovsyre og rødløg
Karrysild 80,-
Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg, tomat og karse
Dyrlægens natmad 105,-
Med morfars leverpostej, saltkød, sky, rå løg og karse
Kartoffelmad 95,-
Med mayonnaise, tomater, purløg, ristede løg og sprød bacon
Morfars leverpostej 95,-
Med stegte svampe, bacon og rødbeder. Serveret med hvidt brød
Roastbeef 110,-
Med remoulade, sylt, peberod, rå og ristede løg.
Fiskefilet 115,-
Med grov remoulade, agurkesalat og ærteskud
Rejemad 125,-
Med grønne asparges, mayonnaise, dild og citron
Tatar 125,-
Friskhakket oksekød med rå løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme
Hønsesalat 110,-
på smørristet brød, med sprød bacon, sennepskorn, tomat og ananas.
Aften
Forretter
Terrine de Foie gras 150,-
med sommerbær og brioche
Rejemad 115,-
På smørstegt brød. Med håndpillede rejer, mayonaise, asparges og tomat.
Tartelet 85,-
Med høns i asparges, syltede sennepskorn og persille frites.
Vilde svampe a la creme 95,-
På ristet brød med brombærgastrique og urter
Hovedretter
Wienerschnitzel 235,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 225,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Flæsk 215,-
Stegt flæsk med hvide kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.
Bøfsandwich 215,-
En klassisker. hakkedreng i briochebolle, med hvad dertil hører: ketchup, remoulade, peberrodcreme, rødbederelish, rå løg, ristede løg og selvfølgelig brun sovs.
serveres med pomfritter.
Braiserede svinekæber 195,-
Med kartoffelkrokketter, variation af løg, æblegele og trøffelsauce
Dessert og ost
Pandekager 85 ,-
Med vaniljeis, flødeskum og chokolade.
Bagte blommer 95,.
med karamel, vaniljeisis og sprøde tuilles
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Æbletrifli 85,-
Med makroner, og flødeskum.
Fidus 115,-
Friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj.
Gammel ost 95,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 95,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.
3 retters Aftenmenu
Svampe a la creme
på ristet brød med brombærgastrique og urter
Braiserede svinekæber
med kartoffelkrokketter, variation af løg, æblegele og trøffelsauce
Bagte blommer
med karamel, vaniljeisis og sprøde tuilles
355,-