Julefrokost?
Forretter
Terrine de Foie gras 150,-
med dværgappelsiner og brioche
Rejemad 115,-
På smørstegt brød. Med håndpillede rejer, mayonaise, asparges og tomat.
Tartelet 85,-
Med høns i asparges, syltede sennepskorn og persille frites.
Svampe a la creme 95,-
på ristet brød med brombærgastrique og urter
Hovedretter
Wienerschnitzel 240,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 225,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Flæsk 215,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.
Bøfsandwich 215,-
En klassisker. hakkedreng i briochebolle, med hvad dertil hører: ketchup, remoulade, peberrodcreme, rødbederelish, rå løg, ristede løg og selvfølgelig brun sovs.
serveres med pomfritter og bearnaise.
Braiserede svinekæber 195,-
med kartoffelkrokketter, variation af løg, æblegele og trøffelsauce
Biksemad 215,-
lavet på flæskesteg, med spejlæg og rødber.
Dessert og ost
Pandekager 85 ,-
Med vaniljeis, flødeskum og chokolade.
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Bagte blommer 95,-
med karamel, vaniljeisis og sprøde tuilles
æbletrifli 85,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Fidus 95,-
Friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj.
Gammel ost 95,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 95,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.
3 retters Aftenmenu
Svampe a la creme
på ristet brød med brombærgastrique og urter
Braiserede svinekæber
med kartoffelkrokketter, variation af løg, æblegele og trøffelsauce
Bagte blommer
med karamel, vaniljeisis og sprøde tuilles
355,-