Aftenmenu

Forretter


Lakseroulade  110,-
På tørsaltet koldrøget laks. Med friskost, æbler og dild. 


Rejemad 115,-

På smørstegt brød. Med håndpillede rejer, mayonaise, asparges og tomat. 


Tartelet 85,-
Med høns i asparges, syltede sennepskorn og persille frites. 




Hovedretter

Wienerschnitzel 235,-

Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.


Stjerneskud 195,-

Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.


Pariserbøf 185,-

Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.

Serveres rosastegt, medmindre andet ønskes


Flæsk 195,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.


Bøfsandwich 200,- 

En klassisker. hakkedreng i briochebolle, med hvad dertil hører: ketchup, remoulade, peberrodcreme, rødbederelish, rå løg, ristede løg og selvfølgelig brun sovs. 

serveres med pomfritter og bearnaise. 


Dessert og ost

Pandekager 85 ,-

Med cognacsvesker, karamel og nougatis


Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.

Gammeldags æblekage 85,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum. 

Fidus 75,- 

Friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj. 

Gammel ost 85,-

Med fedt, sky, rå løg og rom.

Blåskimmel 85,-

cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.