Aftenmenu
Forretter
Lakseroulade 110,-
På tørsaltet koldrøget laks. Med friskost, æbler og dild.
Rejemad 115,-
På smørstegt brød. Med håndpillede rejer, mayonaise, asparges og tomat.
Tartelet 85,-
Med høns i asparges, syltede sennepskorn og persille frites.
Hovedretter
Wienerschnitzel 235,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 195,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Pariserbøf 185,-
Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.
Serveres rosastegt, medmindre andet ønskes
Flæsk 195,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.
Bøfsandwich 200,-
En klassisker. hakkedreng i briochebolle, med hvad dertil hører: ketchup, remoulade, peberrodcreme, rødbederelish, rå løg, ristede løg og selvfølgelig brun sovs.
serveres med pomfritter og bearnaise.
Dessert og ost
Pandekager 85 ,-
Med cognacsvesker, karamel og nougatis
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Gammeldags æblekage 85,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Fidus 75,-
Friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj.
Gammel ost 85,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 85,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.