Forretter
Cremet aspargessuppe 95,-
med kødboller, crudites og urter.
Rejemad 115,-
På smørstegt brød. Med håndpillede rejer, mayonaise, asparges og tomat.
Tartelet 85,-
Med høns i asparges, syltede sennepskorn og persille frites.
Blåmuslinger 95,-
Hvidvinsdampede med hvidløg, urter og et sjat fløde.
Hovedretter
Wienerschnitzel 235,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 225,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Skaftekotelet 265,-
Stegt på benet. serveret med pomfritter, whiskeysauce og grøn salat
Pandestegt rødspætte 245,-
med smørsovs og dildstuvede nye kartofler
Flæsk 215,-
Stegt og paneret flæsk med nye kartofler, syltede rødbeder og persillesovs.
Bøfsandwich 215,-
En klassisker. hakkedreng i briochebolle, med hvad dertil hører: ketchup, remoulade, peberrodcreme, rødbederelish, rå løg, ristede løg og selvfølgelig brun sovs.
serveres med pomfritter og bearnaise.
Blåmuslinger 195,-
Hvidvinsdampede med hvidløg, urter og et sjat fløde.
Serveret med pommes frites og aioli.
Dessert og ost
Pandekager 85 ,-
Med vaniljeis, flødeskum og chokolade.
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg.
Danske jordbær 95,-
med mascarponecreme hyldeblomst, sorbet og tuilles
Rabarbertrifli 85,-
Med makroner, creme anglaise og flødeskum.
Fidus 95,-
Friteret camembert med smørristet brød og solbærsyltetøj.
Gammel ost 95,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 95,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.
3 retters Aftenmenu
Cremet aspargessuppe
med kødboller, crudites og urter.
Pandestegt rødspætte
med smørsovs og dildstuvede nye kartofler
Danske jordbær
med mascarponecreme hyldeblomst, sorbet og tuilles
375,-