Selskab Silkeborg

Indelukkets festmenu  

Sammensæt din egen festlige menu ud fra nedenstående retter.  3 retter 395,- 


Forretter 

Tempereret laks med fennikel, anisurter og havtorn. 


Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.


Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.


Hovedretter 

Oksemørbrad med pommes Anna, årtidens grønt og kalveglace tilsmagt trøffel. 

(tillæg 25,-) 


Krondyrsteg med pommes Düchesse, stegte rødder, tyttebær og portvinssauce. 


Torskeryg med pommes crouqettes, årstidens grønt og sauce hollandaise. 


Desserter 

Gateau marcel med vaniljeis og sæsonens bær og frugt. 


Flamberede pandekager med nougatis og nødder. 


Mazarinkage med krystalliseret chokolade og bærsorbet.