Vi elsker fest! 

Og vi vil hjertens gerne deltage i Jeres. 

Find inspiration i nedenstående menuer

Eller kontakt os med jeres forespørgsel og så skræddersyer vi festen eller arrangementet lige efter jeres behov og ønsker. 

Vi rykker også gerne ud af huset. 

Frokost Silkeborg

Indelukkets Frokostanretning 

Klassisk dansk frokostbord med lidt til enhver smag. 

Retterne kommer ind af tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet. 

Perfekt til barnedåb, fødselsdage og festlige begivenheder ved frokosttid. 

Gå eventuelt en tur efter osten og kom tilbage til friskbrygget kaffe og lun hjemmebagt kringle. 


Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg og rå løg 

Håndpillede rejer med tomat og mayonnaise 

Panerede rødspætter med remoulade og syltede agurker 

—-

Frikadeller med lun rødkål  

Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder

Tarteletter med høns i asparges 

—-

Franske oste med marmelade og kiks 

 

Serveres med franskbrød, rugbrød og smør. 

 325,- 

Bisættelse Silkeborg

Bisættelse


Menu 1 


3 frokostretter på fade ved bordene, med brød og smør til bestående af:


Rejer med mayonaise, karse og tomat. 

Panerede rødspættefileter med remoulade og citron. 

Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder

Kaffe og småkager 

185,- 


Menu 2 


boller med ost og rullepølse 

lagkage 

Kaffe og småkager 

185,- 

Selskab Silkeborg

Indelukkets festmenu  

Sammensæt din egen festlige menu ud fra nedenstående retter.  3 retter 395,- 


Forretter 

Tempereret laks med fennikel, anisurter og havtorn. 


Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.


Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.


Hovedretter 

Oksemørbrad med pommes Anna, årtidens grønt og kalveglace tilsmagt trøffel. 

(tillæg 25,-) 


Krondyrsteg med pommes Düchesse, stegte rødder, tyttebær og portvinssauce. 


Torskeryg med pommes crouqettes, årstidens grønt og sauce hollandaise. 


Desserter 

Gateau marcel med vaniljeis og sæsonens bær og frugt. 


Flamberede pandekager med nougatis og nødder. 


Mazarinkage med krystalliseret chokolade og bærsorbet. 



konfirmation Silkeborg

Konfirmation 2025

Forretter

Vælg imellem:


Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.


Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.


Lavvarmet laks med aspargescrudites, creme double, ørredrogn og sprøde rugflager.  


Hovedretsbuffet:

Rosastegt okse stegt med timian og hvidløg. 


Kylling fra hopballemøle stegt med panchetta og salvie. 


Timiansauce 

Nye kartofler vendt med smør, citron og løvstikke. 


Spæde gulerødder, med Harissa, kikærter og feta. 


Pocherede hvide asparges med brunet smør og hasselnødder. 


Forårssalat med radiser, nye løg, hytteost og estragon. 


Desserter 

Vælg imellem:

 

Gateau marcel med vaniljeis, karamel og nøddekrokant.


Mazarinkage med krystalliseret chokolade og rabarbersorbet. 


Panna cotta med bær og hvid chokolade.


Pris for forret, hovedretsbuffet og dessert. 450,- 


julefrokost i silkeorg

Julefrokost 2024

Retterne kommer ind ad tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet med rugbrød og franskbrød til.

Julemenuen serveres fra den 15. november til og med den 22. december.

Det kolde 

Syltede sild med smilende æg, kapers, løgringe og karrydressing.

Gravad laks med rævesovs.

Panerede rødspætter med remoulade og citron.

Det lune 

Morfars leverpostej med stegte svampe, rødbede og bacon.

Julemedister med grønlangkål.

Ribbensteg med rødkål.

Tarteletter med høns i asparges.

Det søde 

Ris a la mande med lun kirsebærsauce 


Pris 335,- 


Tilkøb 

Fri bar i 3 timer bestående af fadøl, husets vine og div. vand 350,- 

Julet velkomstdrink og snacks 95,- 

Kaffe og sødt efter middagen 65,- 

Fri bar efter middagen i 2 timer med fadøl, husets vine sjusser og div. vand. 250,- 

Snaps 1/1 flaske fra 740,- 


Påskefrokost

Påskefrokost 2025

Serveres af tre omgange.

---

Pebersyltede påskesild med ramsløg, kapers, smilende æg og sennepscreme. 


Fiskefileter med grov remoulade, ærteskud og citron. 


Håndpillede rejer med vagtelæg, citronmayonnaise og karse.

---

Mørbrad a la creme med svampe, bløde løg, sprød bacon og agurkesalat. 


Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, tyttebær og skovsyre. 


Hotdogs med hjemmelavet forårsmedister på lam tilsmagt ramsløg. 

---

Rabarbertrifli med vaniljecreme, makroner og flødeskum. 


335,- 


Serveres fra palmesøndag den 13. april til 2. påskedag den 21. april