Vi elsker fest!
Og vi vil hjertens gerne deltage i Jeres.
Find inspiration i nedenstående menuer
Eller kontakt os med jeres forespørgsel og så skræddersyer vi festen eller arrangementet lige efter jeres behov og ønsker.
Vi rykker også gerne ud af huset.
Indelukkets Frokostanretning
Klassisk dansk frokostbord med lidt til enhver smag.
Retterne kommer ind af tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet.
Perfekt til barnedåb, fødselsdage og festlige begivenheder ved frokosttid.
Gå eventuelt en tur efter osten og kom tilbage til friskbrygget kaffe og lun hjemmebagt kringle.
Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg og rå løg
Håndpillede rejer med tomat og mayonnaise
Panerede rødspætter med remoulade og syltede agurker
—-
Frikadeller med lun rødkål
Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
—-
Franske oste med marmelade og kiks
Serveres med franskbrød, rugbrød og smør.
325,-
Bisættelse
Menu 1
3 frokostretter på fade ved bordene, med brød og smør til bestående af:
Rejer med mayonaise, karse og tomat.
Panerede rødspættefileter med remoulade og citron.
Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder
Kaffe og småkager
185,-
Menu 2
boller med ost og rullepølse
lagkage
Kaffe og småkager
185,-
Indelukkets festmenu
Sammensæt din egen festlige menu ud fra nedenstående retter. 3 retter 395,-
Forretter
Tempereret laks med fennikel, anisurter og havtorn.
Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.
Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.
Hovedretter
Oksemørbrad med pommes Anna, årtidens grønt og kalveglace tilsmagt trøffel.
(tillæg 25,-)
Krondyrsteg med pommes Düchesse, stegte rødder, tyttebær og portvinssauce.
Torskeryg med pommes crouqettes, årstidens grønt og sauce hollandaise.
Desserter
Gateau marcel med vaniljeis og sæsonens bær og frugt.
Flamberede pandekager med nougatis og nødder.
Mazarinkage med krystalliseret chokolade og bærsorbet.
Konfirmation 2025
Forretter
Vælg imellem:
Carpaccio på kalv med trøffelmayonaise, kartoffelchips, syltede bøgehatte og parmesan.
Luksustartelet med høns i asparges. Garneret med krydderurter og crudites.
Lavvarmet laks med aspargescrudites, creme double, ørredrogn og sprøde rugflager.
Hovedretsbuffet:
Rosastegt okse stegt med timian og hvidløg.
Kylling fra hopballemøle stegt med panchetta og salvie.
Timiansauce
Nye kartofler vendt med smør, citron og løvstikke.
Spæde gulerødder, med Harissa, kikærter og feta.
Pocherede hvide asparges med brunet smør og hasselnødder.
Forårssalat med radiser, nye løg, hytteost og estragon.
Desserter
Vælg imellem:
Gateau marcel med vaniljeis, karamel og nøddekrokant.
Mazarinkage med krystalliseret chokolade og rabarbersorbet.
Panna cotta med bær og hvid chokolade.
Pris for forret, hovedretsbuffet og dessert. 450,-
Julefrokost 2024
Retterne kommer ind ad tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet med rugbrød og franskbrød til.
Julemenuen serveres fra den 15. november til og med den 22. december.
Det kolde
Syltede sild med smilende æg, kapers, løgringe og karrydressing.
Gravad laks med rævesovs.
Panerede rødspætter med remoulade og citron.
Det lune
Morfars leverpostej med stegte svampe, rødbede og bacon.
Julemedister med grønlangkål.
Ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Det søde
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pris 335,-
Tilkøb
Fri bar i 3 timer bestående af fadøl, husets vine og div. vand 350,-
Julet velkomstdrink og snacks 95,-
Kaffe og sødt efter middagen 65,-
Fri bar efter middagen i 2 timer med fadøl, husets vine sjusser og div. vand. 250,-
Snaps 1/1 flaske fra 740,-
Påskefrokost
Påskefrokost 2025
Serveres af tre omgange.
---
Pebersyltede påskesild med ramsløg, kapers, smilende æg og sennepscreme.
Fiskefileter med grov remoulade, ærteskud og citron.
Håndpillede rejer med vagtelæg, citronmayonnaise og karse.
---
Mørbrad a la creme med svampe, bløde løg, sprød bacon og agurkesalat.
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, tyttebær og skovsyre.
Hotdogs med hjemmelavet forårsmedister på lam tilsmagt ramsløg.
---
Rabarbertrifli med vaniljecreme, makroner og flødeskum.
335,-
Serveres fra palmesøndag den 13. april til 2. påskedag den 21. april