Vi elsker fest! 

Og vi vil hjertens gerne deltage i Jeres. 

Find inspiration i nedenstående menuer

Eller kontakt os med jeres forespørgsel og så skræddersyer vi festen eller arrangementet lige efter jeres behov og ønsker. 

Indelukkets Frokostanretning 

Klassisk dansk frokostbord med lidt til enhver smag. 

Retterne kommer ind af tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet. 

Perfekt til barnedåb, fødselsdage og festlige begivenheder ved frokosttid. 

Gå eventuelt en tur efter osten og kom tilbage til friskbrygget kaffe og lun hjemmebagt kringle. 


Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg og rå løg 

Håndpillede rejer med tomat og mayonnaise 

Panerede rødspætter med remoulade og syltede agurker 

—-

Frikadeller med lun rødkål  

Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder

Tarteletter med høns i asparges 

—-

Camembert frites med ristet brød og solbærsyltetøj. 

Serveres med franskbrød, rugbrød og smør. 

 285,- 


Tilkøb:

Ribbensteg med rødkål 40,- 

Hønsesalat 35,- 

Franske oste med syltetøj og kiks 45,- 

Kaffe og kringel 45,- 


Bisættelse


Menu 1 


3 frokostretter på fade ved bordene, med brød og smør til bestående af:


Rejer med mayonaise, karse og tomat. 

Panerede rødspættefileter med remoulade og citron. 

Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder

Kaffe og småkager 

175,- 


Menu 2 


boller med ost og rullepølse 

lagkage 

Kaffe og småkager 

175,- 

Indelukkets festmenu  

Tallerkenanrettet 3 retters menu med livretterne alle kan lide. 


Rejecocktail med salat, håndpillede rejer, hvide asparges, tomat og thousind island dressing. 

Serveres med brød 


Duet af okse. Rosastegt oksemørbrad, med ragout på skank, pommes Anna, årstidens grønt og timiansauce. 


Gateau marcel med vaniljeis og karamel. 

395,-  


Den store pakke

Skal der være fest, så lad der være fest.


Forretter: Serveres som delemad.

Ristet toast med flødestuvede kantareller, panchetta og sensommerbær. 

Tuntatar med ingefær og chili, sprøde tapiocachips og avocadocreme. 

Kyllingerielette med estragon og sennepskorn. 

Serveres med surdejsbrød og smør. 


Hovedretter: serveres som delemad. 

Braiserede svinekæber med kalveglace, rosmarin, cremet perlebyg og bacon-nøddecrumble. 

Torskebalountiner med årstidens grønt og fumésauce.

Tærter med kalveragout, bitter salat og syltede brændte løgskaller. 


Desserter: serveres som delemad 

Fuldfed brownie med popcorn og  karamelcreme. 

“Københavnerstang “ vaniljeparfait med ananasgranite og citrusurter.

495,-