Vi elsker fest!
Og vi vil hjertens gerne deltage i Jeres.
Find inspiration i nedenstående menuer
Eller kontakt os med jeres forespørgsel og så skræddersyer vi festen eller arrangementet lige efter jeres behov og ønsker.
Indelukkets Frokostanretning
Klassisk dansk frokostbord med lidt til enhver smag.
Retterne kommer ind af tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet.
Perfekt til barnedåb, fødselsdage og festlige begivenheder ved frokosttid.
Gå eventuelt en tur efter osten og kom tilbage til friskbrygget kaffe og lun hjemmebagt kringle.
Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg og rå løg
Håndpillede rejer med tomat og mayonnaise
Panerede rødspætter med remoulade og syltede agurker
—-
Frikadeller med lun rødkål
Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
—-
Camembert frites med ristet brød og solbærsyltetøj.
Serveres med franskbrød, rugbrød og smør.
285,-
Tilkøb:
Ribbensteg med rødkål 40,-
Hønsesalat 35,-
Franske oste med syltetøj og kiks 45,-
Kaffe og kringel 45,-
Bisættelse
Menu 1
3 frokostretter på fade ved bordene, med brød og smør til bestående af:
Rejer med mayonaise, karse og tomat.
Panerede rødspættefileter med remoulade og citron.
Morfars leverpostej Med stegte svampe, bacon og rødbeder
Kaffe og småkager
175,-
Menu 2
boller med ost og rullepølse
lagkage
Kaffe og småkager
175,-
Indelukkets festmenu
Tallerkenanrettet 3 retters menu med livretterne alle kan lide.
Rejecocktail med salat, håndpillede rejer, hvide asparges, tomat og thousind island dressing.
Serveres med brød
Duet af okse. Rosastegt oksemørbrad, med ragout på skank, pommes Anna, årstidens grønt og timiansauce.
Gateau marcel med vaniljeis og karamel.
395,-
Den store pakke
Skal der være fest, så lad der være fest.
Forretter: Serveres som delemad.
Ristet toast med flødestuvede kantareller, panchetta og sensommerbær.
Tuntatar med ingefær og chili, sprøde tapiocachips og avocadocreme.
Kyllingerielette med estragon og sennepskorn.
Serveres med surdejsbrød og smør.
Hovedretter: serveres som delemad.
Braiserede svinekæber med kalveglace, rosmarin, cremet perlebyg og bacon-nøddecrumble.
Torskebalountiner med årstidens grønt og fumésauce.
Tærter med kalveragout, bitter salat og syltede brændte løgskaller.
Desserter: serveres som delemad
Fuldfed brownie med popcorn og karamelcreme.
“Københavnerstang “ vaniljeparfait med ananasgranite og citrusurter.
495,-