Retterne kommer ind ad tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet med rugbrød og franskbrød til.
Julemenuen serveres fra den 15. november til og med den 21. december.
Det kolde
Hjemmesyltede kryddersild med karrydressing, rå løg, kapers og smilende æg
Gravad laks med rævesovs, grønne æbler og peberrodsfløde
Sprøde fiskefileter med remoulade og citron
Tubas Julepate tilsmagt trøffel og cognac
Det lune
Hotdogs med hjemmelavet andepølse, appelsinconfit, julesalat og sprødt
Ribbensteg med sprøde svær og svesker i madeira
Frikadeller med rødkål som mormor lavede den
Det søde
Ris a la mande på vores måde. Med brændte mandler og kirsebær i amaretto
Pris 345,-
Tilkøb
Fri bar i 3 timer bestående af fadøl, husets vine og div. vand 350,-
Julet velkomstdrink og snacks 95,-
Kaffe og sødt efter middagen 65,-
Fri bar efter middagen i 2 timer med fadøl, husets vine sjusser og div. vand. 250,-
Snaps 1/1 flaske fra 740,-