Påskefrokost?
Retterne kommer ind ad tre omgange og bliver serveret på fade ved bordet med rugbrød og franskbrød til.
Julemenuen serveres fra den 15. november til og med den 22. december.
Det kolde
Syltede sild med smilende æg, kapers, løgringe og karrydressing.
Gravad laks med rævesovs.
Panerede rødspætter med remoulade og citron.
Det lune
Morfars leverpostej med stegte svampe, rødbede og bacon.
Julemedister med grønlangkål.
Ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Det søde
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pris 335,-
Tilkøb
Fri bar i 3 timer bestående af fadøl, husets vine og div. vand 350,-
Julet velkomstdrink og snacks 95,-
Kaffe og sødt efter middagen 65,-
Fri bar efter middagen i 2 timer med fadøl, husets vine sjusser og div. vand. 250,-
Snaps 1/1 flaske fra 740,-