Julefrokost?
A la carte
Wienerschnitzel 240,-
Med ærter, brasede kartofler, brunet smørsovs, og behørigt garniture.
Stjerneskud 225,-
Med paneret og dampet rødspætte, håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing og rogn.
Pariserbøf 215,-
Med hakkede løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme.
Serveres rosa stegt, medmindre andet ønskes
Dessert og ost
Æbletrifli 95,-
Med makroner og flødeskum.
Bagte blommer 95,-
med karamel, vaniljeisis og sprøde tuilles
Fidus 115,-
Camembert frites med solbærmarmelade.
Sødt til kaffen 55,-
Spørg tjeneren efter dagens udvalg
Gammel ost 95,-
Med fedt, sky, rå løg og rom.
Blåskimmel 95,-
cremet blå Castello på ristet rugbrød, med æggeblomme og løg.
Smørrebrød
Solbærsild 95,-
Mormors solbærsild med peberrodscreme, skovsyre og rødløg
Karrysild 95,-
Hjemmesyltede sild med med karrysalat, smilende æg, tomat og karse
Dyrlægens natmad 105,-
Med morfars leverpostej, saltkød, sky, rå løg og karse
Kartoffelmad 95,-
Med mayonnaise, tomater, purløg, ristede løg og sprød bacon
Morfars leverpostej 95,-
Med stegte svampe, bacon og rødbeder. Serveret med hvidt brød
Fiskefilet 120,-
Med grov remoulade, agurkesalat og ærteskud
Roastbeef 125,-
Med remoulade, sylt, peberod, rå og ristede løg.
Rejemad 135,-
Med grønne asparges, mayonnaise, dild og citron
Tatar 125,-
Friskhakket oksekød med rå løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme
Hønsesalat 115,-
på smørristet brød, med sprød bacon, sennepskorn, tomat og ananas.